Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Krzysztof Charamsa
Dos homes, set pecats
Diàlegs sobre un món que ha de canviar
Bellaterra 2021
Krzysztof Charamsa - Eduard Planas

“Dos homes, set pecats” és el nou llibre de Krzysztof Charamsa, autor de “La primera pedra” (Gregal 2017), obra traduïda a diversos idiomes. Aquesta vegada el signa amb el seu company Eduard Planas, amb qui, a través del diàleg, conviden els lectors i les lectores a reflexionar sobre una sèrie de temes socials presentats sota l’òptica dels set pecats capitals. Fins a quin punt podem acceptar respostes antigues, moltes d’elles amb origen en la moral religiosa, a les noves preguntes d’un món en continu progrés? Patriarcalisme, masclisme, homofòbia i misogínia no haurien de seguir tenint cabuda en la nostra societat. L’exclusió, la discriminació i les desigualtats no generen felicitat ni a qui les practica. Un diàleg lliure i serè, al qual inviten els autors, és el primer pas per alliberar-nos d’una moral antiquada i repressora, basada en tabús que no tenen fonament racional.

 


la desigualtat

és el veritable pecat capital,

l'arrel de molts altres mals.Els autors

Eduard Planas va estudiar ciències econòmiques i empresarials a la Universitat de Barcelona. Treballa amb números, però gaudeix de les lletres al seu temps lliure amb la lectura.

Krzysztof Charamsa va estudiar a Polònia, Suïssa i Itàlia. És filòsof i teòleg; autor de quinze llibres. Va ser funcionari del Vaticà i professor d’universitat. Treballa amb lletres i no gaudeix dels números al seu temps lliure.

A tots dos els uneix la passió pels viatges, el sushi i el mar.#2hombres7pecados #2homes7pecats #2men7sins #KE

Instagram: @krzysztof_charamsa @planas.eduard @bellaterraedicions

Twitter: @KOCharamsa @planas_e @Bellaterra_ed

Facebook: @k.charamsa @eduard.planas.5 @edicions.bellaterra