Esta web utiliza cookies de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al navegar o utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de ellas. Puedes cambiar la configuración de cookies en cualquier momento. Más información Aceptar
16-12-2017

LGTBI Colors de Ponent...

L'entitat LGTBI i l'Ajuntament de Lleida organitzen un congrés que reivindica la diversitat sexual i de gènere amb ponents de primer nivell com el teòleg gai expulsat del Vaticà Krzysztof Charamsa.

El col·lectiu LGTBI Colors de Ponent ja ha rebut aquest curs les queixes de tres famílies homoparentals que s'han sentit discriminades en dos centres educatius de Lleida. En concret, han mostrat el seu malestar pel fet que en exercicis plantejats a l'aula el model de família presentat als alumnes era el d'un pare i una mare, home i dona, sense tenir en compte que tots dos progenitors poden ser del mateix gènere.

Precisament l'entitat i l'Ajuntament organitzen aquest dissabte un congrés que reivindica la diversitat sexual i de gènere amb uns 150 inscrits i ponents de primer nivell com el sacerdot i teòleg polonès Krzysztof Charamsa, que va ser membre de la Congregació per a la Doctrina de la Fe del Vaticà i expulsat de la Santa Seu el 2015 després de fer pública la seva homosexualitat. Es tracta de l'11è Congrés de Convivència a la Ciutat, que se centra en el dret a la no discriminació per orientació sexual i identitat de gènere en tots els àmbits, des de l'educació a la salut passant pel món laboral o la llibertat religiosa.

...

http://www.lamanyana.cat/detall-noticies-curtes/article/colors-de-ponent-rep-les-queixes-de-tres-families-homoparentals-que-shan-sentit-discriminades-a-le/