Esta web utiliza cookies de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al navegar o utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de ellas. Puedes cambiar la configuración de cookies en cualquier momento. Más información Aceptar
05-06-2017

Krzysztof Charamsa a la Tertúlia amb Amics

Krzysztof Charamsa i Nadia Ghulam, protagonistes de la Tertúlia amb Amics

L'exsacerdot Krzysztof Charamsa, suspès per declarar la seva homosexualitat, i l'escriptora d'origen afganès Nadia Ghulam seran els principals protagonistes de la nova edició de la Tertúlia amb Amics dels Amics de Pedra i Sang. Seran quatre sessions, el 22 i 29 de maig i el 5 i el 12 de juny, que també rebran l'advocada Magda Oranich i l'actor i director teatral Marc Martínez.

Nadia Ghulam serà la primera de les convidades, el 22 de maig a dos quarts de vuit. L'escriptora d'origen afganès va viure en primera persona la guerra civil al seu país i va haver de fer-se passar pel seu germà, mort al conflicte, durant 10 anys per treballar i ajudar la seva família. L'any 2006 va arribar a Barcelona en un programa d'ajuda als refugiats.

Krzysztof Charamsa va saltar a l'actualitat quan fa dos anys va decidir fer pública la seva homosexualitat. Funcionari del vaticà i professor a diverses escoles pontifícies, va ser expulsat de la disciplina eclesiàstica i des de llavors fa pedagogia sobre religió i homosexualitat.

La directora d'Amics de Pedra i Sang, Dolors Vilarasau, ha explicat a Cugat.cat que els quatre escollits enguany estan units per una mateixa característica: la valentia.

Totes les tertúlies seran a dos quarts de vuit de la tarda a El Mesón. El tíquet per assistir a cada xerrada costa set euros i inclou berenar. Es poden comprar les entrades a El Mesón o reservar-les a pedraisang@gmail.com

http://www.cugat.cat/noticies/societat/128391/krisztof-charamsa-i-nadia-ghulam-protagonistes-de-la-tertulia-amb-amics