Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
20-11-2020

El respecte a les víctimes exigeix la denúncia dels seus opressors

En el dia de les víctimes de l'odi, de la violència i del prejudici contra les persones transgènere ens preguntem: Què pensa l'Església catòlica de les persones transgènere i del seu dret a la reassignació de sexe? Qui pot explicar-ho millor que el papa Francesc? Escoltem.

Sobre la possibilitat de reassignació de sexe de les persones transgènere ell diu que avui a les escoles s'ensenya als nens que poden "triar el sexe" (sense donar cap prova d'aquesta falsa i greu acusació, que banalitza el necessari respecte a les persones transgènere a l'educació). I comenta: "Estem vivint un moment d'aniquilació de l'home com a imatge de Déu... Darrere d'això hi ha ideologies... veritables colonitzacions ideològiques. I una d'aquestes -ho dic clarament amb 'nom i cognom'- és el gender... Són les colonitzacions ideològiques, sostingudes també per països molt influents. I això és terrible. Parlant amb papa Benet, que està bé i té un pensament clar, em deia: 'Santedat, aquesta és l'època del pecat contra Déu creador'. És intel·ligent. Déu ha creat a l'home i la dona; Déu ha creat el món així, així, i nosaltres estem fent el contrari..." (27.07.2016, cfr. www.vatican.va).

Convido a les persones LGBTIQ a reflexionar molt atentament sobre el que l'Església pensa i obliga a pensar de les persones transgènere. Convido a les persones LGBTIQ a reflexionar sobre els seus equivocats aplaudiments pel papa Francesc. El sistema doctrinal catòlic, que ell suporta i manté, està a la base de l'odi, de la violència i del prejudici contra les persones transgènere. Avui recordem també les víctimes d'aquesta persecució ideològica promoguda per l'Església catòlica.

Si vols respectar a les víctimes, abans has de denunciar tots els seus opressors. No es pot respectar a les víctimes i al mateix temps aplaudir el seu opressor,