Ta witryna używa plików cookie innych firm oferują lepszą obsługę i serwis. Podczas przeglądania Internetu lub korzystania z naszych usług, zgadzasz się na korzystanie z nich. Możesz zmienić ustawienia plików cookie w każdej chwili. Więcej informacji Zaakceptować
30-08-2018

El matí de Catalunya Ràdio

El teòleg i sacerdot excomunicat Krzysztof Charamsa, ha afirmat a "El Matí de Catalunya Ràdio" que "la pedofília és l'efecte de limitar la sexualitat i per a molts és insuportable. Ho compensen amb diners, alcohol, depressió, o també amb una cultura de violència i abús". Charamsa, que va ser excomunicat i expulsat del Vaticà després de declarar que era gai, considera que hi ha una hipocresia estructural en un clergat ple d'homosexuals que, a més, viuen una homofòbia horrible, de la qual elll va ser testimoni. Exoficial de la Congregació per a la Doctrina de la Fe, el capellà també ha carregat contra el papa perquè ha convençut l'opinió pública que no té problemes amb l'homosexualitat però no ha complert la reforma que va prometre i té poder absolut per fer-ho.


"La hipocresia és estructural. El clergat és ple d'homosexuals. L'Església és un armari perfecte per a les persones que no es poden realitzar-se a la societat. Viuen una homofòbia horrible i ells mateixos la representen".

"El Papa ha convençut l'opinió pública que no té problemes amb l'homosexualitat però la gent no sap la realitat interna. El Papa no ha complert la reforma que va prometre i té poder absolut per fer-ho".


http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/el-mati-de-catalunya-radio/charamsa-la-falta-de-sexe-a-lesglesia-es-compensa-amb-diners-alcohol-depressio-o-violencia/audio/1012061/