Esta web utiliza cookies de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al navegar o utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de ellas. Puedes cambiar la configuración de cookies en cualquier momento. Más información Aceptar
30-08-2018

El matí de Catalunya Ràdio

El teòleg i sacerdot excomunicat Krzysztof Charamsa, ha afirmat a "El Matí de Catalunya Ràdio" que "la pedofília és l'efecte de limitar la sexualitat i per a molts és insuportable. Ho compensen amb diners, alcohol, depressió, o també amb una cultura de violència i abús". Charamsa, que va ser excomunicat i expulsat del Vaticà després de declarar que era gai, considera que hi ha una hipocresia estructural en un clergat ple d'homosexuals que, a més, viuen una homofòbia horrible, de la qual elll va ser testimoni. Exoficial de la Congregació per a la Doctrina de la Fe, el capellà també ha carregat contra el papa perquè ha convençut l'opinió pública que no té problemes amb l'homosexualitat però no ha complert la reforma que va prometre i té poder absolut per fer-ho.


"La hipocresia és estructural. El clergat és ple d'homosexuals. L'Església és un armari perfecte per a les persones que no es poden realitzar-se a la societat. Viuen una homofòbia horrible i ells mateixos la representen".

"El Papa ha convençut l'opinió pública que no té problemes amb l'homosexualitat però la gent no sap la realitat interna. El Papa no ha complert la reforma que va prometre i té poder absolut per fer-ho".


http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/el-mati-de-catalunya-radio/charamsa-la-falta-de-sexe-a-lesglesia-es-compensa-amb-diners-alcohol-depressio-o-violencia/audio/1012061/