Esta web utiliza cookies de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al navegar o utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de ellas. Puedes cambiar la configuración de cookies en cualquier momento. Más información Aceptar
Krzysztof Charamsa
Dos homes, set pecats
Diàlegs sobre un món que ha de canviar
Bellaterra 2021
Krzysztof Charamsa - Eduard Planas

“Dos homes, set pecats” és el nou llibre de Krzysztof Charamsa, autor de “La primera pedra” (Gregal 2017), obra traduïda a diversos idiomes. Aquesta vegada el signa amb el seu company Eduard Planas, amb qui, a través del diàleg, conviden els lectors i les lectores a reflexionar sobre una sèrie de temes socials presentats sota l’òptica dels set pecats capitals. Fins a quin punt podem acceptar respostes antigues, moltes d’elles amb origen en la moral religiosa, a les noves preguntes d’un món en continu progrés? Patriarcalisme, masclisme, homofòbia i misogínia no haurien de seguir tenint cabuda en la nostra societat. L’exclusió, la discriminació i les desigualtats no generen felicitat ni a qui les practica. Un diàleg lliure i serè, al qual inviten els autors, és el primer pas per alliberar-nos d’una moral antiquada i repressora, basada en tabús que no tenen fonament racional.

 


la desigualtat

és el veritable pecat capital,

l'arrel de molts altres mals.Els autors

Eduard Planas va estudiar ciències econòmiques i empresarials a la Universitat de Barcelona. Treballa amb números, però gaudeix de les lletres al seu temps lliure amb la lectura.

Krzysztof Charamsa va estudiar a Polònia, Suïssa i Itàlia. És filòsof i teòleg; autor de quinze llibres. Va ser funcionari del Vaticà i professor d’universitat. Treballa amb lletres i no gaudeix dels números al seu temps lliure.

A tots dos els uneix la passió pels viatges, el sushi i el mar.#2hombres7pecados #2homes7pecats #2men7sins #KE

Instagram: @krzysztof_charamsa @planas.eduard @bellaterraedicions

Twitter: @KOCharamsa @planas_e @Bellaterra_ed

Facebook: @k.charamsa @eduard.planas.5 @edicions.bellaterra

Libros relacionados